Brigit de Bruin Coaching

Licht en luchtig ontwikkelen


Brigit de Bruin Coaching Wageningen


Coachwijze

Ken je dat, je weet precies wat je zou moeten doen en toch doe je dat niet? Rationeel weet je het precies, maar je gevoel is nog niet zo ver. Door coaching gaan we proberen om de connectie tussen denken en doen, of hoofd en hart te leggen. Dat helpt je een gedragen beslissing te nemen en die in actie om te zetten. We praten niet alleen, maar ervaren en ontdekken juist. Je legt zo zelf de verbinding tussen de ervaring en dat wat je denkt, zo ontstaat er balans.

Uitgangspunten en methoden:

Ik neem in mijn coaching de positieve psychologie als uitgangspunt. We gaan uit van je kracht, ambities, talenten en vaardigheden. Die geven je energie. We focussen op wat jij wilt. Als je je doel helder voor ogen hebt, weet je vaak ook wel wat je moet doen om daar te komen. Eventuele belemmeringen krijgen aandacht, maar we gaan ze niet uitspitten. Alles gebeurt op een luchtige en humorvolle wijze, omdat ontwikkelen gewoon leuk is.

Afgestemd op jou en je coachvraag kan ik verschillende methodes inzetten o.a. Mindfulness, Voice Dialogue, Speels Coachen, Oplossingsgericht Coachen, Kernkwadranten, Wandelcoaching, Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

We starten altijd met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek verkennen we je coachvraag en kijken we of er een klik is.

Een coachtraject bestaat gemiddeld uit 6 gesprekken van ongeveer 1½ uur (excl. het kennismakingsgesprek), afhankelijk van jouw behoefte.