Brigit de Bruin Coaching

Licht en luchtig ontwikkelen


Brigit de Bruin Coaching Wageningen


Referenties

Rosalie: “De relatie tussen Brigit als coach en mij als coachee was die van vertrouwelijkheid, en bovenal gelijkwaardigheid. Brigit stelde mij als coachee centraal, denkt in oplossingen en benadert de coaching vanuit een positieve kant. Door middel van diverse interactieve opdrachten werd voor mij inzichtelijk hoe ik verschillende karaktereigenschappen, zoals perfectionisme en enthousiasme, efficiënt en effectief kan inzetten. Daarnaast heb ik geleerd keuzes te maken die bij mij als persoon passen, waardoor een betere structuur en balans is ontstaan tussen mijn werk, studie en privéleven.”

Jellie: "Brigit liet mij op een speelse manier, de situaties schetsen waarin ik verkeerde om daarmee inzicht te krijgen in de huidige situatie. Zij stelde de juiste vragen, zodat ik zelf met voorstellen kwam hoe het anders kon. Dit vond ik prettig en daardoor was ik niet bang om mij open te stellen. Ik ben bewust geworden hoe ik in bepaalde situaties moet handelen en dit heeft mij veel rust gegeven. Ik ben dicht bij mijzelf gebleven en er is veel veranderd. Er zijn veel nieuwe uitdagingen op mijn pad gekomen en die grijp ik met beide handen aan."

Janine: "Ik heb enorm veel gehad aan de paar sessies die ik met Brigit heb gedaan. Met heel eenvoudige oefeningen liet ze mij tot inzichten komen die ik niet alleen in het werk, maar ook privé, direct kon toepassen. Zelden een coach gehad waar je na iedere sessie echt met een resultaat naar buiten kwam. Ik heb stapjes kunnen zetten en heb zicht op het verdere pad dat nog voor me ligt. Ik heb Brigit als deskundig, empathisch, flexibel en vooral als heel prettig mens ervaren."